Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Muri Enikő: „Gyúrjad, ahogy a cicimet szoktad”

default user icon
MME
A Nyerő Párosban Enci olyan pikáns részletekkel dobta fel a pizzasütést, hogy még Sebestyén Balázs szemei is kikerekedtek. Mutatjuk a videót!

A Nyerő Páros legutóbbi részében egy gasztro-feladat elé állította a versenyzőket Sebestyén Balázs. A cél az volt, hogy minél gyorsabban elkészítsék a párosok férfi tagjai a sonkás pizzát - úgy, hogy közben semmit sem látnak, csupán párjaik instrukcióira hagyatkoznak.

Enikő és Szabi nagyon precízen teljesítették a feladatot, az énekesnő ráadásul olyan pikáns részletekkel is feldobta a sütést, hogy még a műsorvezető szemei is kikerekedtek. Enci ugyanis azt mondta Szabinak, úgy gyúrja a tésztát, ahogy az ő cicijét szokta.

Zsolti és Csilla pizzasütésén Balázs annyira jól szórakozott, hogy még vendégségbe is meghivatta magát a pároshoz. Csilla egyenesen Rácz Jenőhöz hasonlította párját.

Bécinek meggyűlt a baja Norina instruálásával, a rapper ezért úgy döntött, inkább magától készíti el a pizzát. A konyhai jelenetről Balázsnak a tavalyi évad tortakészítős feladata jutott eszébe, amikor fuldokolva nevetett az egyik akkori versenyző, Frohner Fecó teljesítményén.

Bea hatalmas hévvel diktálta a pizza receptjét Daninak. A páros extra tempójának pedig a sütőajtó üvege látta kárát, ami a feladat végén ripityára tört. „Ez egy drága sütés volt” - jegyezte meg Balázs.

 

Szerinted kik teljesítették a legviccesebben a feladatot?

Ezek is érdekelhetnek