Előkészítés: A húst először szeletekre vágjuk, majd vékony csíkokra. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, a hagymát felszeleteljük, a fokhagymát áttörjük. A paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, kimagozzuk, és apróra vágjuk. A chili paprikát hosszában felvágjuk, kimagozzuk, megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. Vigyázzunk, nagyon csípős! A koriandert megmossuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, a húst nagy lángon megsütjük, majd kivesszük. A hagymát a megmaradt olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a paradicsomot, a chilit és az áttört fokhagymát. Sóval, frissen őrölt borssal és az ecettel ízesítjük, majd 10 percig, fedő alatt, közepes lángon főzzük. Hozzáadjuk a húst az általa eresztett lével együtt, és kb. 5 percig melegítjük. Végül hozzáadjuk a koriandert és jól összekeverjük. Rizzsel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre