Elkészítés: A tésztához valókat tálba rakjuk, majd addig gyúrjuk, míg sima nem lesz, és el nem válik az edény falától. Margarinnal kikent, belisztezett nagy tepsibe nyomkodjuk, a morzsával egyenletesen behintjük.
A meggyet kimagozzuk, lecsöpögtetjük, a tésztára szórjuk, a fahéjjal összekevert cukorral meghintjük.
A diós masszához a tojássárgáját a fele cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, a tejfölt hozzáadjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a végefelé a maradék cukrot is beleszórjuk. Két részletben, vigyázva hogy ne törjük, a cukros tojássárgájába forgatjuk, közben a diót is beleszórjuk.
Egyenletesen a meggyre simítjuk, majd előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 fok, légkeveréses sütőben 165) 30-35 percig sütjük.
Ha kihűlt, kockákra vágjuk, és porcukorral meghintve tálaljuk.