Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hatalmas tömegre kell készülni a boltokban: íme a március 15-i hosszú hétvége nyitvatartása

A március 15-i nemzeti ünnep miatt háromnapos hosszú hétvégén pihenhetjük ki a fáradalmakat. Rosszul jár azonban az, aki a megszokás szerint megy bevásárolni, ugyanis az ünnep miatt változik a boltok nyitvatartása!

A március 15-i nemzeti ünnep miatt több boltnak is változik a nyitvatartása. A legtöbb üzletlánc, így az Aldi, a Lidl, a Tesco, az Auchan, a Spar, a Penny, a CBA és a Príma, a Coop és a Reál is zárva tart majd március 15-én, pénteken.

Az élelmiszerboltok március 14-én, csütörtökön a szokott nyitvatartási idő szerint várják a vásárlókat, ám a pénteki zárvatartás miatt a megszokottnál nagyobb forgalomra és tömegre kell számítani a boltokban csütörtökön késő délután és este. Az üzletek március 16-tól, szombattól a szokásos hétvégi nyitvatartási rend szerint fogadják a vásárlókat. Szombaton délelőtt a korábbinál vélhetően többen mennek majd vásárolni.

MI LESZ NYITVA MÁRCIUS 15-ÉN?

  • A non-stop nyitva tartó éjjel-nappali üzletek március 15-én is nyitva lesznek.
  • A benzinkúton és a benzinkúton működő boltokban is lehet majd élelmiszert vásárolni az ünnepnapon.
  • Továbbá nyitva lesznek még azok a trafikok, amelyek családi tulajdonban működnek, a virágboltok, valamint az újságosok is. Továbbá a településeken, vagy azok vonzáskörzetében ügyeleti rend szerint működő gyógyszertárak is.

Remek receptek a március 15-i hosszú hétvégére

JÓKAI BABLEVES >>>

KLASSZIKUS CSÜLÖK PÉKNÉ MÓDRA >>>

CITROMOS NŐI SZESZÉLY >>>

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek

Friss