Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lúdláb torta

60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A piskótalapokhoz valókat habosra keverjük, majd kivajazott, kilisztezett torataformába öntjük és megsütjük. Ha megsült, kihűtjük és kettévágjuk.

2. A krémhez a tejből, a lisztből, a cukorból és a vaníliás cukorból krémet főzünk. A margarint a kakaóval puhára keverjük, majd a kihűlt krémhez keverjük.

3. Félreteszünk a krémből annyit, amennyi a torta bevonásához elég, a meggyből pedig a díszítéshez. A maradék krémbe belekeverjük a meggyet.

4. A meggyes krémet a két lap közé kenjük, majd a sima krémmel bevonjuk a tortát kívülről, végül díszítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss