Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lazactartár rouille mártással

MME MME
45 perc
egyszerű
költséges

Elkészítés

  1. A lazacot nagyon finomra vágjuk és összekeverjük a szintén finomra vágott metélőhagymával, valamint a durvára aprított, szárított olívabogyóval. A keveréket 30 percre a hűtőbe tesszük.
  2. A rouille mártáshoz az összes hozzávalót összekeverjük és rövid ideig pihentetjük. Az elősütött baguette-et a csomagoláson szereplő útmutatásnak megfelelően sütőben megsütjük. Ízlés szerint rouille mártást simítunk a tányérokra.
  3. A lazactatárt 4 ételformázó gyűrűbe töltjük, egyesével a tányérokra helyezzük, majd a gyűrűket eltávolítjuk. A tatárt szardellával és metélőhagymával díszítjük. A baguette-et felszeletelve kínáljuk a lazactatárhoz.

TONHALSTEAK FEKETE TÉSZTÁVAL >>>

KARÁCSONYI SAJTTORTAKRÉM ŐSZIBARACKKAL >>>  

VÖRÖSKÁPOSZTA-LEVES >>>  

KÓKUSZKOCKA (LAKTÓZ- ÉS GLUTÉNMENTES) >>>  

GOURMET ÜNNEP - KÜLÖNLEGES RECEPTEK KARÁCSONYRA - VÁLOGATÁS >>>


Megjegyzés

A receptet köszönjük az Aldinak! /Promóció/ - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss