hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lazactartár rouille mártással

MME MME
45 perc
egyszerű
költséges
Hozzávalók
  • A lazactatárhoz:
  • 30 dkg GOURMET lazac carpaccio
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 5 dkg GOURMET szárított olívabogyó
  • A rouille mártáshoz:
  • 10 dkg LOMEE majonéz
  • 1 tk GOURMET tengeri só
  • 0,3 g GOURMET őrölt sáfrány
  • 1 gerezd finomra aprított fokhagyma
  • Egyéb:
  • 1 darab GOURMET kemencében sütött baguette
  • 12 darab ALMARE SEAFOOD szardella
  • ízlés szerint metélőhagyma a tálaláshoz

Elkészítés

  1. A lazacot nagyon finomra vágjuk és összekeverjük a szintén finomra vágott metélőhagymával, valamint a durvára aprított, szárított olívabogyóval. A keveréket 30 percre a hűtőbe tesszük.
  2. A rouille mártáshoz az összes hozzávalót összekeverjük és rövid ideig pihentetjük. Az elősütött baguette-et a csomagoláson szereplő útmutatásnak megfelelően sütőben megsütjük. Ízlés szerint rouille mártást simítunk a tányérokra.
  3. A lazactatárt 4 ételformázó gyűrűbe töltjük, egyesével a tányérokra helyezzük, majd a gyűrűket eltávolítjuk. A tatárt szardellával és metélőhagymával díszítjük. A baguette-et felszeletelve kínáljuk a lazactatárhoz.

TONHALSTEAK FEKETE TÉSZTÁVAL >>>

KARÁCSONYI SAJTTORTAKRÉM ŐSZIBARACKKAL >>>  

VÖRÖSKÁPOSZTA-LEVES >>>  

KÓKUSZKOCKA (LAKTÓZ- ÉS GLUTÉNMENTES) >>>  

GOURMET ÜNNEP - KÜLÖNLEGES RECEPTEK KARÁCSONYRA - VÁLOGATÁS >>>


Megjegyzés

A receptet köszönjük az Aldinak! /Promóció/ - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss