Küldj egy gasztroötletet és nyerj 10000 Eurót és egy stockholmi utazást!

default user icon
MME
Az Electrolux Ideas Lab nemzetközi gasztronómiai ötletverseny. A pályázatra 2016. október 10-éig nevezhetnek mindazok, akik egészséges és finom étkezés, valamint fenntartható főzés témájú ötletükkel szeretnék megnyerni a 10 000 eurós fődíjat és a stockholmi utazást.

Az Electrolux - az egészséges életmód és fenntarthatóság elkötelezettjeként - az Electrolux Ideas Lab versennyel arra szeretne ösztönözni, hogy közösen találjunk olyan új megoldásokat, amelyekkel a főzés fenntarthatóbb, a készített ételek finomabbak és egészségesebbek lesznek.

Nemzetközi ötletverseny!

A nemzetközi gasztronómiai ötletversenyre bárki nevezhet, aki elmúlt 18 éves. A siker receptje pedig bármi lehet, az okostelefonos applikációtól kezdve egy egyszerű konyhai trükkön át egészen az átgondolt üzleti tervekig. Nevezni egyénileg vagy kétfős csapatban - a meghosszabbított határidő szerint - 2016. október 10-éig lehet. A nevezők ötleteiket egy 30 másodperces - akár telefonnal felvett - videó formájában és egy rövid szöveges leírással a www.electroluxideaslab.com weboldalra tölthetik fel.

Ha van egy jó ötleted, ide töltheted fel >>> 

Szavazhatsz is!

A legjobb 50 ötletet 2016. október 18-án mutatja be az Electrolux, a közönség pedig szavazhat arra, ki jusson tovább a Top10-be. A vállalat a győztest november 28-án hirdeti ki. A nyertes ötlet megalkotója 10 000 euró összegű főnyereményt vihet haza, és egy utazást nyer Stockholmba, Európa egyik start-up fővárosába, ahol az Electrolux vezetőitől és a legsikeresebb skandináv start-upok megalapítóitól minden segítséget megkap ahhoz, hogy ötletét továbbfejlessze, és akár elindítsa annak megvalósítását is.

 
Bővebb infót itt találsza  versenyről >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss