Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mérföldkőhöz érkeztek Krausz Gáborék: így változik meg ettől a héttől az életük

default user icon
MME
Krausz Gáborék nagy napra virradtak tegnap: kislányuk, Hannaróza óvodás lett! Bármilyen hihetetlen, a család "Marikája" 2022. decemberében már a harmadik születésnapját ünnepelte, így ennek a lépésnek határozottan itt volt az ideje – bár, az anyukája nem pont ezt érezte az elindulás előtti percekben.

Krausz Gábor és Tóth Gabi kislánya, Hannaróza tavaly decemberben betöltötte a hármat, vagyis elérte az óvodáskort, és megérett arra, hogy közösségbe menjen – ám a Nagy Nap reggelén az anyukája nem pont így érezte.

„Ma az első nap lesz az oviban. Ő már felkészült ... én nem. Meg vagyok hatódva teljesen!" – írta Tóth Gabi az Instagramra, kislánya fotója mellé.

Az énekesnő posztja alatt rengeteg támogató komment érkezett, többen is arról biztosították, hogy nekik is hasonlóan nehéz volt az elengendés, az első gyermeküktől külön töltött nap.

"Megértem a könnyeidet, én is pityeregtem, amikor oviba mentek a gyerekeim. Amikor szívesen mentek már, akkor könnyebb volt nekem is" - írja az egyikük.

Persze most is volt olyan, aki számára érthetetlen miért kell sírni egy ilyen örömteli esemény alkalmával: "De mér' kell bőgni? Ez boldogság! Egészséges és halad a gyerek az útján, örüljünk neki! Az óvi, szint lépés, és irtó klassz dolog! Sok öröm érje a gyereket, (általa szüleit is) jó egészségben haladjon a kijelölt útján!"

 

Tóth Gabi és Krausz Gábor nemrégiben költözhettek be új otthonukba, egy régóta vágyott hába, aminek a felújítási munkálatai még zajlanak, de a legtöbb teret már birtokba vehették. Innen indultak el hétfő reggel Hannaróza - vagy, ahogy a család hívja "Marika - legújabb nagy kalandjára, az óvodába.

(Borítókép: Tóth Gabi és kilánya, Hannaróza /Fotó: Instagram @tothgabi)

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss