Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Korábban a mérleg sem tudta megmérni, ma már rá sem ismerni

default user icon
MME
A 64 éves nő legalább 40 évet fiatalodott azután, hogy sikerült megszabadulnia a fölösleges kilóktól. Ezzel nem csak éveket tagadhat le a korából, hanem az életminőségén is javított, az egészségéről nem is beszélve. Nagy fogyása előtt igazából azt sem tudta, hogy pontosan hány kiló, ugyanis már a mérleg sem tudta a súlyát mérni.

Nem kevesebb mint 85 kilót dobott le a 64 éves Fiona Neilson, aki emberfeletti kitartása után joggal lehet büszke az elért eredményre. A brutális súlyfelesleg miatt már a mozgás is nehezére esett, az elhízásból adódóan pedig komoly szívelégtelenséggel és légszomjjal küszködött. Fiona most azt állítja, hogy fogyása után legalább 40 évet fiatalodott, ráadásul egészségi állapota is rohamos javulásnak indult.

A Fionáról készült előtte-utána fotó már önmagában is sokatmondó, az eredményt pedig négy év alatt sikerült elérnie egy speciális diétának köszönhetően.

- Most azt érzem, hogy elvesztegettem 40 évet az életemből. Újra tudok járni, ráadásul olyan dolgokra vagyok képes, ami korábban a súlyfeleslegem miatt lehetetlen volt - mondta a skót származású nő. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek