Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbászos uzsonnakrém

MME MME
5/5
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy sütőedény aljára kevés vizet öntünk, és a kolbászokat a szokott módon megsütjük, hagyjuk kihűlni. Az uborkát és a metélőhagymát nagyon apró darabokra vágjuk. A kihűlt kolbászt villával összetörjük, és a zsírjával együtt a puha margarinhoz keverjük. Hozzáadjuk az uborkát és a metélőhagymát is, és habverővel vagy villával habosra keverjük. Sót hozzáadni nem szabad, mert álltában a só nedves cseppeket választ ki a margarinból. Ha nem elég sós, felhasználáskor sózhatjuk.
Szendvicsre kenve önállóan, de alapkrémként is kiváló.

Megjegyzés

Hűtőben tartva napokig eláll. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss