Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kókuszos zabkása aszalt gyümölccsel

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Tegyük lábasba a zabpelyhet a kókusztejjel és 1 csipet sóval. Kis lángon főzzük 5-10 percig. Tegyük félre, hogy a zab az összes folyadékot magába szívja.
  2. Az almát hámozzuk meg, magozzuk ki, a gyümölcshúst kockázzuk fel, és forgassuk össze a citromlével.
  3. Száraz serpenyőben pirítsuk meg a 2 ek apróbb szemű zabpelyhet.
  4. Keverjük a zabkásába a mézet, majd kanalazzuk a kását tálkákba. Halmozzuk rá az almakockákat és a vörös áfonyát. Végül szórjuk meg a pirított zabpehellyel és egy kevés őrölt fahéjjal.

    EGYÉJSZAKÁS ZABKÁSA: ESTE ÖSSZERAKOD, ÉS MÁSNAPRA KÉSZ A SZUPERREGGELI! >>>

    11 SZUPEREGÉSZSÉGES ZABKÁSA, HOGY JÓL INDULJON A NAPOD >>>


Megjegyzés

Pinczel Orsi, cukrász receptje / Fanny konyha magazin - MME

Ezek is érdekelhetnek