Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kétszer sült palacsinta

MME MME
3 4/5
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A töltelékhez a túrót elkeverjük a tejföllel, cukorral, 2 tojássárgájával és a mazsolával. A tojásfehérjét felverjük kemény habbá, és a töltelékhez keverjük. A palacsintákat megkenjük a töltelékkel, feltekerjük és kettévágjuk. Egy sütőformát (négyzet alakút) vajjal kikenünk, zsemlemorzsával megyszórunk. A palacsintákat rétegezzük (mint a halpikkelyek egymásra csúsztatva). A tejszínt elkeverjük 1 tojással, és a palacsintákra öntjük. Forró sütőben készre sütjük.

Megjegyzés

A recept Ausztriából származik. Nagyon különleges.
- MME

Ezek is érdekelhetnek