Elkészítés: A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, mixerrel összekeverjük, és tortaformában megsütjük.
Amikor kihűlt, 3 lapba vágjuk.
A krémhez a tejszínt felhasználálás előtt egy órával mélyhűtőbe tesszük, majd a kakaóporral, a cukorral és a vaníliás cukorral habbá verjük.
A meggyet lecsepegtetjük.
Az alsó lapot megkenjük a krém felével, rátesszük a meggy harmadát, majd ráhelyezzük a középső lapot. Erre rákenjük a maradék tejszínes krémet, elosztjuk rajta a maradék meggy felét. Rátesszük a legfelső lapot is. Majd kemény habbá verjük a maradék (150 ml) tejszínt, és egyenletesen rákenjük, a maradék meggyszemekkel és tortadarával díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre