Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk és hűtőbe tesszük.
A krém hozzávalóit kikeverjük, a tojáshabot pedig lazán beleforgatjuk.
Egy kb. 39 x 25 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a tészta 2/3 részét belesimítjuk. Egyenletesen eloszlatjuk rajta a krémet. A befőttet a levétől lecsepegtetjük, majd rászórjuk a krémre. A maradék tésztát pedig nagy lyukú reszelőn ráreszeljük.
180 fokra melegített sütőben tűpróbáig sütjük. A süteményt a sütés félidejétől számítva alufóliával lefedjük, hogy meg ne égjen.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!