Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lebukott! Ezt titkolta Ben Affleck Jennifer Lopez elől – videó!

default user icon
MME
Jennifer Lopez és Ben Affleck a hétvégi Super Bowl reklámszünetében okozott vidám pillanatokat a nézőknek: Amerika kedvenc sztárpárja ugyanis szerepet vállalt egy reklámfilmben, amiben egyszerűen fantasztikusat alakítottak mindketten. A film óriási siker, a rajongók imádják!

Jennifer Lopez és Ben Affleck love sztoriját mindenki ismeri: a 2000-es évek elején találtak egymásra, de a kapcsolatuk néhány év után véget ért. Az elválás azonban nem bizonyult véglegesnek, hiszen a rajongók legnagyobb örömére húsz évvel szakításuk után újra egymásra találtak és már nem is engedték el egymást: összeházasodtak, és azóta is boldogan élnek.

Benről ugyan időről időre mulatságos képek jelennek meg, ahogy megadóan, de szemmel láthatóan unatkozva áll/ül élete párja mellett valamilyen fontos eseményen, miközben a temepramentumos Jennifer néha majd' felrobban, mégis látszik, hogy tökéletes párt alkotnak. Most pedig bebizonyították, hogy nemcsak a vörös szőnyegen mutatnak jól együtt, hanem egy teljesen hétköznapi helyzetben is.

Nézd, milyen édesek:

A reklámban Ben Affleck a főszereplő és a Dunkin’ Donuts (híres amerikai fánkozó) eladóját alakítja. A vendégek egyre csak jönnek, és igen meglepődnek, hogy a színész szolgálja ki őket – ami eddig teljesen rendben is van. Egészen addig, míg Jennifer Lopez gurul az ablakhoz a kocsijával, hogy fánkot rendeljen. „Szóval ezt csinálod, amikor azt mondod, hogy egész álló nap dolgozol?!” – támad neki a férjének, mire Ben jelzi a munkatársainak, hogy mennie kell…  Ezután Jen közli, hogy egy cukormázas fánkra azért igényt tartana…

A Super Bowl nézőinek körében sikert aratott a reklám, az internet pedig egyenesen imádja! Ben egy interjúban elmesélte, hogy jó szívvel tett eleget a cég felkérésének, hiszen kedveli a Dunkin’ Donuts termékeit. Az utóbbi években számos mém is készült arról, ahogy Ben a fánkozó italaival és elviteles zacskóival a kezében látható.

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss