Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyen lesz a Nyugati téri Meki a felújítás után – Videó

default user icon
MME
Több mint 1,5 milliárd forintból újítják fel Budapesten a Nyugati téri McDonald's éttermet. A tervek szerint fél évig biztosan zárva lesz, ugyanis ennyi időre van szükség a munkálatok elvégzésére. Na, de mire számíthatunk, amikor újra megnyitja kapuit az étteremlánc egyik legforgalmasabb magyarországi egysége? Ennek jártunk utána.

A McDonald's étteremlánc egyik legforgalmasabb magyarországi egysége múlt héten kedden zárt be, és a tervek szerint mintegy fél évig nem lesz nyitva. Annak próbáltunk most utánajárni, hogy milyen átalakításokra számíthatunk, amikor befejeződnek a munkálatok.

A Nyugati téri egységben egyébként éves szinten több százezer vendég fordult meg, a magyarországi McDonald's hálózatában pedig jelenleg 111 étterem működik. A közleményben Égi Zsolt, a Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője emlékeztetett: 2019-ben hirdették meg magyarországi növekedési stratégiájukat, amelynek keretében a hálózat dinamikus fejlesztésébe kezdtek. A stratégia két fő elemből áll: új éttermek nyitása és a már meglévő éttermek felújítása a "Jövő Élménye" koncepció jegyében. A stratégia ez utóbbi elemét zárják le hálózatuk egyik legjelentősebb egységének teljes megújításával.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss