Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az Instán keres üzlettársat Hosszú Katinka

default user icon
MME
Hosszú Katinka kislánya még csak 5 hónapos lett a napokban, de anyukája máris belevetette magát a munkába: a háromszoros olimpiai bajnok úszónő az étterme fejlesztését tűzte ki célul az idei évre. Az Instagramon is közhírré tette: a Koool bisztró fejlesztéséhez lelkes, kreatív üzlettársat keres.

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok Hosszú Katinka 2022-ben nyitotta meg – akkor még vőlegényével, immár férjével Layber-Gelencsér Mátéval – saját, nem éppen hétköznapi menüt felszolgáló bisztróját, a Koool-t. Az egészséges, allergénmentes, glutén-, tej- és cukormentes fogásokat kínáló étterem elsődleges célközönsége azok, akik szeretnének életmódszerűen egészségesebben étkezni, de a sport vagy a munka mellett erre nincs idejük. Azóta Mátéval összeházasodtak, és megszületett első gyermekük, Kamília, aki a napokban lett 5 hónapos. Úgy tűnik, anyukája elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen a munka világába: az úszónő ugyanis Instagram-posztban tette közzé, hogy üzlettársat keres.

 

„Nagy álmom vált valóra, amikor a Koool by Katinka megnyílt és átadhattam a táplálkozási tudásomból Nektek! Hiszek benne, hogy az vagy amit megeszel! A Koool egy olyan hely, ahol nyugodt szívvel választhatsz a menüről, hiszen minden étel minőségi alapanyagokból készült, glutén-, laktóz- és cukormentes. További álmaink vannak fejlődésre, értékesítésre, amelyet immáron csapatban szeretnénk megvalósítani. Keresünk magunk mellé egy hasonlóan ambíciózus, kreatív és lelkes üzlettársat, akivel közösen tudjuk elérni céljainkat” – írja Hosszú, és egy mobilos elérhetőséggel zárja sorait.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss