Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hosszú Katinka éttermet nyitott

default user icon
MME
Úgy néz ki, hogy Hosszú Katinka olimpiai és világbajnok úszónő élete egy picit megváltozott. Az eddig fontos prioritások mintha a háttérbe szorultak volna és az Iron Lady imidzs helyett más területén is kipróbálja magát. Az úszás és a filmezés után most megnyitotta új éttermét a fővárosban.

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok Hosszú Katinka megnyitotta saját, nem éppen hétköznapi menüvel rendelkező éttermét, ami a Koool nevet kapta. Hogy miért különleges ez a hely? Mert itt mindenki számára elérhető az egészséges, allergénmentes, glutén-, tej- és cukormentes, mégis változatos és minőségi étkezés.

A budapesti étterem, amit vőlegényével, Layber-Gelencsér Mátével közösen visznek, házhoz szállítást is vállal, ahonnan akár az egész heti ebédmenüt is berendelhetjük. Hosszúék nem titkolt szándéka, hogy szolgáltatásukkal leginkább arra a célközönségre koncentrálnak, akik szeretnének életmódszerűen egészségesebben étkezni, de a sport, vagy a munka mellett erre nincs idejük.

Az étlap összeállításában egyébként Katinka szakácsa, Móricz Kitti is közreműködött, aki a mai napig is a sportoló étkezéséről gondoskodik. A Koool leginkább azt tartja a legfontosabb küldetésének, hogy igenis lehet izgalmas és finom az egészséges, tápláló, allergénmentes étkezés hosszú távon még akkor is, ha glutén-, tej- és cukormentesen étkeznénk megfizethető áron.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek