Elkészítés: A 6 tojássárgát 20 dkg porcukorral és 6 evőkanál forró mézzel habosra keverjük, hozzáadunk 2 evőkanál kakaót, 28 dkg lisztet, 1 csomag sütőport, végül a 6 tojás keményre vert habját. Előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a fél liter tejet 5 evőkanál liszttel sűrűre főzzük. Mikor kihűlt, 20 dkg vajat 20 dkg porcukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a főzött krémhez.
Pogácsaszaggatóval kiszagatjuk a tésztát, kettévágjuk, majd megkenjük krémmel, összeragasztjuk. A külsejét is bekenjük a krémmel, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre