A keresési szokásokból is jól látszik, hogy szinte már csak napok választanak el minket karácsonytól. Egyre inkább kerülnek elő azok a receptek - többnyire desszertek - , melyeket leginkább az év végi ünnepi időszak elején igyekeztek bevetni. Van itt mézeskalács, forralt bor, mákos és diós bejgli, de a töltött káposzta receptje is egyre erősebb. Ha valamelyiket kihagytátok, de most elkészítenétek, akkor itt a kitűnő alkalom rá.
RÖGTÖN PUHA MÉZESKALÁCS >>>
FORRALT BOR EGYSZERŰEN >>>
RETRÓ KÓKUSZTEKERCS >>>
REPEDÉSMENTES BEJGLI SOK-SOK TÖLTELÉKKEL, DIÓSAN ÉS MÁKOSAN >>>
MÁKOS GUBA >>>
KLASSZIKUS TÖLTÖTT KÁPOSZTA >>>
ZSERBÓ - AZ EREDETI RECEPT >>>
ELRONTHATATLAN KOCSONYA >>>
LASAGNE >>>
KOZÁKSAPKA (HÓLABDA) >>>