Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lassan enni hiba – hatalmas összegű büntetés a McDonald's parkolójában!

default user icon
MME
Egy brit testvérpárt kellemetlen meglepetés ért néhány nappal azután, hogy megvacsoráztak a népszerű gyorsétterem Cambirdge-i Newmarket Roadon-található egységében. Parkolási bírságot kaptak, ráadásul igen tetemes összegről

Shapour Meftah és bátyja két egymást követő alkalommal is a McDonald's-ban találkozott egymással. A férfiak megvacsoráztak, beszélgettek, amit feltehetőleg mindketten élveztek is. Ám pár nappal később jött a feketeleves: kiderült, hogy a családi mekizés plusz 100 fontba (közel 45 ezer forintba) került! 

A helyi parkolótársaság által küldött levélben a parkolásfelügyelet azt állítja, hogy Meftah túllépte a McDonald's ügyfelei számára a parkolóban rendelkezésre álló 90 percet, ezért 2023. január 4-én, illetve január 6-án este történt látogatásra is büntetést róttak ki.

A bírság összesen 100 font, de ha a jármű tulajdonosa egy héten belül nem fizeti ki azokat, akkor egyenként 100 fontra emelkednek. 

A férfi természetesen visszament a McDonald'sba, hátha tudnak segíteni, de a gyorséteremben sem tudtak semmit tenni. Az Egyesült Királyság Parkolásfelügyeletének szóvivője elmondta: "Számos éttermünkben parkolási korlátozások vannak érvényben, időkorláttal, hogy minden ügyfelünk számára megfelelő parkolási lehetőséget biztosítsunk." Hozzátette azt is: „A jelzőtáblák jól láthatóak mind a parkolóba való behajtáskor, mind a különböző lámpaoszlopokon."

A testvérek valószínűleg jó ideig nem mennek McDonald's-ba, és erre meg is van minden okuk. Ennél jóval olcsóbban is tudnak hamburgerezni a városban...

Ajánljuk még:


Ezek is érdekelhetnek