Elkészítés: A hagymát finomra, a gombát cikkekre, a paprikát és a paradicsomot kockára vágjuk.
A harcsafilét felszeleteljük, enyhén besózzuk, és kevés étolajon mindkét felét elősütjük. A szélesmetéltet sós, forrásban lévő vízben kifőzzük.
A felkockázott szalonna zsírját kisütjük, hozzáadjuk a gombát, felengedjük 3 dl húslevessel vagy vízzel, megsózzuk. 10 perc főzés után 1 dl tejfölből és lisztből készült habarással besűrítjük. A legvégén hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, és még egyszer felforraljuk.
Összeforgatjuk a kifőtt metélt tésztával, és a felét tepsibe vagy üvegtálba szedjük. Ráfektetjük a harcsaszeleteket, majd a tészta másik felét is. Elosztjuk a tetején a megmaradt tejfölt, és 180 Celsius-fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre