Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grízes mézes

90 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, kinyújtjuk és egy kivajazott, kilisztezett tepsi hátulján kisütjük őket.
  2. A krémhez a tejet a búzadarával sűrűre főzzük és kihűtjük. A vajat habosra keverjük a porcukorral és összekeverjük a darával.
  3. A csokit az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk.
  4. Az első lapot lekenjük sárgabarack lekvárral, majd a grízes krém felével.
  5. Rátesszük a következő lapot, azt is lekenjük a sárgabarack lekvárral és a maradék grízes krémmel.
  6. Rátesszük az utolsó lapot és bevonjuk a cskimázzal. 

Megjegyzés

Jó étvágyat kívánok hozzá! - Debreceni Anett

Ezek is érdekelhetnek

Friss