Elkészítés: A tojássárgáját kikeverem a cukorral. A keményre vert tojásfehérjét beleteszem. A lisztet összekeverem a kakaóporral és fokozatosan belekeverem a cukros tojássárgás felvert habos masszába.
Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntöm. Előmelegített sütőbe teszem. Betéve a sütőbe 3 percig nagy lángon és 4 percig kis lángon, összesen 7 perc alatt készre sütöm. Kihűlés után rákenem a gesztenyekrémet aminek a tetejére csokimázt vagy kokuszreszeléket szórok.
2. változat: a tészta ugyanez, a teteje a következő: vaíliás Aranka pudingport 4 dl tejjel elkészítek, rákenem a piskótára, erre 3 kivit teszek, meghámozva, karikára vágva, és kókuszreszelékkel megszórom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre