Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-krémsajtos csirkemell

MME MME
2 4/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd vajon elősütjük.

A visszamaradt vajon a megmosott, felszeletelt gombát megpároljuk, közben sózzuk, borsozzuk és 1 leveskockát is rádobunk.

A húsokat sorban lefektetjük egy jénai tál aljába. Elosztjuk rajtuk a krémsajtot, erre ráterítjük a párolt gombát, majd a tejfölt is egyenleteszen elosztjuk rajta. Végül beborítjuk a reszelt sajttal.

Közepes tűznél addig sütjük, míg a sajt megolvad és kicsit megpirul.

Csalamádéval vagy egyéb salátával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss