Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Garnélás spagetti olaszosan

23 szavazat
35 perc
egyszerű
költséges
4 adag

Elkészítés

  1. A garnéla rákot megtisztítjuk.
  2. Serpenyőben olivaolajat melegítünk, majd rádobjuk a zúzott fokhagymát, és kicsit megpirítjuk rajta.
  3. A gyömbért vékony szeletekre vágjuk, a chili paprikát összemorzsoljuk, a szárított paradicsomot apróra vágjuk. A fokhagymás olajra dobjuk, és kicsit összepirítjuk.
  4. Hozzáadjuk a megtisztított garnélát is. Addig főzzük, amíg a rákok rózsaszínűek lesznek. Ezt követően hozzáadjuk a főzőtejszínt, és összerottyantjuk.
  5. A spagettit forró sós vízben a csomagoláson lévő utasítás szerint kifőzzük.
  6. A kifőtt tésztát összeforgajuk a garnélás szósszal.
  7. Tányérokba szedjük, a tetejét reszelt parmezánnal megszórjuk, és teszünk rá néhány levél friss bazsalikomot.
 


Ezek is érdekelhetnek