Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Éppen foglalt volt, amikor felrobbant az egyik közismert fánkozó vécéje

default user icon
MME
Egy férfi beperelte az egyik közismert fánkozót, miután az étteremlánc üzletében szó szerint rárobbant a vécé. A peches vendég azt állítja, hogy a baleset következtében azon túl, hogy emberi ürülék és vizelet borította be testét, súlyos sérüléseket is szenvedett, amiért pert indított az étterem ellen.

Paul Kerouac pert indított a Dunkin’ Donuts ellen, ugyanis állítása szerint az étteremlánc floridai éttermének vécéje használat közben felrobbant, a detonáció következtében pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A bíróság felé beadott gondatlansági keresetből kiderül, hogy a férfi 100 ezer dollárt, azaz valamivel több, mint 34,5 millió forintot követel. Azt állítja, hogy baleset következtében hosszú távú és súlyos sérüléseket szerzett.

A CBS News azt is megemlíti, hogy robbanás után Kerouacot a törmeléken túl emberi ürülék és vizelet borította, majd amikor megpróbált segítséget kérni az étterem dolgozóitól, kiderült, hogy a vezetőség is tudott a mellékhelyiség problémájáról, hiszen nem ez volt az eleső ilyen eset. Nos, ezek után a Dunkin’ Donuts akár szó szerint értelmezheti azt a közismert mondást, miszerint nyakig ülnek abban a bizonyosban.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek