Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fekete kagyló fehérboros spagettivel

30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A kagylókat alaposan megmosom, megpucolom, majd sós vízben áztatom, többször átöblítem.

A tésztát sós vízben felteszem főni, kb. 11 perc alatt al dente főzöm.

Közben a hagymát olajon megdinsztelem, hozzáadom a felaprított paprikát, majd a paradicsomot. Ha kissé összeesett, hozzáadom a gombát, az olívabogyót, a bazsalikomot és a petrezselymet, fűszerezem. Beleteszem a kagylókat, együtt főzöm, majd hozzáöntöm a fehérbort.

Megjegyzés

Ha elkészült, összeforgatom a leszűrt spagettivel. Tálaláskor petrezselyemmel és bazsalikommal díszítem.
- hobbychef

Ezek is érdekelhetnek