Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a Valentin-napi vacsora illik a csillagjegyekhez

default user icon
MME
Klasszikus randiprogram a közös vacsora, és sokkal romantikusabb lesz az élmény, ha étterem helyett otthon készül a finom menü. Egy ilyen gesztussal garantáltan leveszed a lábáról a párodat.

Az viszont igazi hangulatgyilkos, ha olyan étel kerül az asztalra, amit a kedvesed nem szeret. Adunk néhány tippet, hogy a csillagjegye alapján mivel érdemes meglepned őt.

Vízöntő

A nem mindennapi ízeket szereti, ezért legyen a vacsora is különleges. Az egzotikus, távol-keleti konyha ízvilágával nem foghatsz mellé. Próbálkozz például a szezámmagos csirke receptjével - gyerekjáték elkészíteni!

Halak

Leginkább egy tartalmas levessel, sovány húsból készített főétellel és egy krémes desszerttel tudod levenni a lábáról. Számára a környezet is kifejezetten fontos, ezért fordíts nagy figyelmet a terítésre és a dekorációra. Próbáld ki ezt az isteni desszertet!

Kos

A tűz jegy szülötte Kos az érzéki, pikáns, csípős ízeket kedveli, szóval bátran készíts neki valamilyen fűszeres fogást. Például ezt az ínycsiklandó csípős csirkeszárnyat. Könnyen elkészíthető, és biztos vele a siker. Egy finom borral is lepd meg - ez megkoronázza az estét. 

Bika

Mindenképpen egy többfogásos menüvel lepd meg őt, mert ő szereti megadni a módját a dolgoknak. Készíts egy finom krémlevest, és feltétlenül kerüljön desszert is az asztalra. Akár többféle is - a Bika szeret több mindenből válogatni.

Ikrek

Nem a nagy étkezések híve, viszont annál inkább szereti a változatosságot. Valamilyen mártogatóssal, falatnyi fogásokkal tudod igazán elkápráztatni. Az ő esetében is fontos a tálalás, feltétlenül figyelj oda erre is! 

Rák

Az érzékeny lelkű Rákok gyomrát is kímélni kell. Ezért csak valamilyen könnyed fogással nyűgözheted le. Készíts például egy finom halat, mellé pedig zöldségköretet. Az erőteljes fűszereket kerüld, jobb ha meghagyod az ételek eredeti ízvilgát.

A többi csillagjegy kedvenceiért kattints az Asztronet oldalára

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek