Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hát ez óriási! Nem hiszed el, honnan rendelt esküvői menüt az ifjú pár!

default user icon
MME
Az esküvői menü megtervezése (és főleg a kifizetése) komoly kihívás minden párnak, bátran kijelenthetjük, hogy a költségek nagy részét ez teszi ki. Sokan próbálnak meg egyszerűsíteni és spórolni, ahol tudnak – ám amit ez a brit pár meglépett az esküvőjén, az több volt, mint merész ötlet. De szerencsére jól sült el!

Egy esküvőn – a menyasszony ruháján kívül, természetesen – egyértelműen a menü a legfontosabb: mikor mit szolgálnak fel a násznépnek. Minden országban mások a hagyományok, nálunk húsleves, rántott ételek és az éjféli töltött káposzta nélkül szinte nem is lagzi a lagzi.

Mindez amellett, hogy nem olcsó mulatság, hatalmas rizikót is rejt magában: mi van, ha nem ízlik? Hiszen a szakács is csak egy ember…

Egy brit házaspár, a fentieket végiggondolva, húzott egy merészet, és az esküvői lakomát a helyi McDonald'sból rendelte meg: 100 darab dupla sajtburgert, 100 darab McChickent és 150 közepes krumplit kért.

 

„Szerettünk volna valami különlegeset csinálni. Az jutott eszünkbe, hogy egy éjszakai italozás után mindenki McDonald'sra vágyik, és tudtuk, hogy a vendégeink imádni fogják – és igazunk lett!" – nyilatkozta a menyasszony a Mirrornak . „Akik nem tudtak maradni, azok kérhették elvitelre is, így ez egy mindenki számára előnyös forgatókönyv volt."

A pár ezután megosztotta az esküvői lakomáról készült képét a TikTokon – az internet népe pedig hullámzott az ötletért!

„Ez tényleg zseniális… én ugyanezt csinálnám, csak Chicken Nuggetset rendelnék és diétás kólát!" – írta az egyik lelkes kommentelő. „Ha nem lesz hamburger az esküvőmön, nem is akarok férhez menni!" – írta egy másik.

(Borítókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetnek

Friss