Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Eladó Bradley Cooper háza: ebben a konyhában álom lehet a főzés

default user icon
MME
A hollywoodi sármőr megválik első, Los Angeles-i ingatlanától, melyet belül a fehér szín tisztasága és a fa természetessége, a kertben pedig a mindent befutó zöld növényzet ural.

A Másnaposok-filmek sztárja, aki igazán a Csillag születikkel ért a csúcsra, most nem készülő filmjével, hanem eladó otthonával került a címlapokra. Bradley Cooper ugyanis meghirdette a Venice-ben, Los Angeles bohém, tengerparti városnegyedében található ingatlanát, mely bárkinek álomszerű otthon lehetne.

A két hálószobás házra szó szerint és átvitt értelemben is a természetközeliség jellemző, ugyanis nemcsak hatalmas és az égig nyújtózkodó zöld kert, hanem faberakásos belső terek jellemzik. A mesés ingatlan ára elég borsos, ugyanis közel 813 millió forintot kér érte a színész.

Bradley Cooper Los Angeles-i otthonának egyik hálószobája egy luxuslakosztály, melyben elegáns, zsalugáteres szekrények találhatók.

A házban lévő két fürdőszoba közül az egyiket terrakotta, a másikat fekete-fehér mintás csempével dekorálták. A dupla fürdő minden igényt kielégít, hiszen lábakon álló kád és védett zuhanyrész is rendelkezésre áll.

A nappalival egybenyitott konyha központi eleme a nagy pult, melyet felülről négy, dekoratív lámpa világít meg. A pult nappali felőli részén különleges kialakítású bárszékeket találhatunk.

Az étkezőként is funkcionáló helyiséget a vastag falábakon álló asztal uralja, mely körül akár hat ember is kényelmesen elférhet.

A kertben található fedett és szabadtéri rész is, valamint egy beépített grill, melyet hosszú padsor ölel körbe. Ez a rész garantáltan a kerti partik hangulatos fő helyszíne a nyári szezonban.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss