Elkészítés: Az előre elkészített piskótát 5*5 cm-es kockákra vágjuk. Egy szögletes jénait kivajazunk, és a piskótát szorosan belenyomkodjuk. A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a tejjel, majd hozzátördeljük a csokit. Az egészet gőz fölött jól besűrítjük, és a piskótára öntjük. Vigyázzunk, hogy midenhová jusson! A 6 tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral (lehet bele tenni 2-3 kanál házi baracklekvárt is), és a süti tetején egyenletesen eloszlatjuk. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a hab szép rózsaszín lesz. Kihűlés után szépen lehet darabolni. (A krémnek nem kell keménynek lennie,úgy az igazi!)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre