A csirkemellet vékonyra szeleteljük enyhén sózzuk, borsozzuk, majd egy-egy májat a hússzeletek közepére helyezünk, feltekerjük, és egy-egy szelet bacon szalonnába göngyöljük.
Egy tepsi aljára ételízesítőt szórunk, majd a göngyölt májat szépen egymás mellé helyezzük.
Kevés olajjal meglocsoljuk, pici vizet öntünk alá, lefedjük alufóliával majd előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Levesszük a fóliát, és addig sütjük amíg a bacon ropogósra pirul.
Párolt rizzsel, burgonyapürével vagy salátával tálaljuk.
A receptet és a fotót Huszanke küldte. Köszönjük!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre