Elkészítés: A vegyes aszalt gyümölcsöket, a diót, a mandulát... stb. apróra vágjuk, és a rumba áztatjuk. A joghurtot a tojásokkal simára keverjük. Beleszitáljuk a sütőporral összekevert lisztet, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, az olajat, és az egészet jól kidolgozzuk. Beleborítjuk a rumos aszalt gyümölcsöket, alaposan összekeverjük.
Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a masszát beleöntjük. Előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 perc alatt megsütjük. Még melegen a papírt lehúzzuk róla, és csillag alakú szaggatóval kiszúrjuk, vagy késsel csillagokat formázunk belőle.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre