Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
A karácsonyi klasszikusok zászlóshajói egyértelműen a halból készült ételek: a halászlé és a rántott hal - de mi van akkor, ha valaki nem szereti a halat, vagy csak egyszerűen nincs kedve bíbelődni vele az ünnepen? Rájuk gondolva összeállítottunk egy rövid, de egyszerű és minden igényt kielégítő menüsort!
Malmos Szilvia
A sertés legnemesebb része ugyanolyan értékes, mint a marhánál a bélszín. Csak izomszövetet tartalmaz, inakat nem. Egyben és szeletnek is gyorsan, sokféleképpen elkészíthető, de alacsony zsírtartalma miatt könnyen kiszárad, ha nem vigyázol.
Videó
Egy igazán ünnepi, évindító receptet hozott el nektek Debreczeni Mónika, a Vylyan pincészet birtokigazgatója. Egy csodálatos sertéshúsból készült ételt készít el nektek, amihez természetesen bort is ajánl majd!
Homor Alexa
Főzés közben te is elgondolkodtál már azon, hogy milyen bor illik az ételhez, vagy esetleg azon, hogy magát az ételt lehet-e és ha igen, akkor milyen borral ízesítsd? Új sorozatunkban, a Mindmegette Borklubban választ kapsz ezekre a kérdésekre. Június bora az olaszrizling. Jásdi Attila a csopaki Jásdi Pince képviseletében omlós sertésszüzet készített vajbabbal és gombával.
Ékes Andrea
Chrenkó Viki
Sorozatunkban, hétről-hétre összegyűjtjük azon recepteket, amelyeket a legtöbben kerestek a mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a facebookon az elmúlt egy hétben. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
CSEH JÁNOS
Németh Miklósné
GastroGranny
SÁNDOR ADRIENN
DÖMÖTÖR VIOLA