A húst megtisztítjuk, 12 szeletrevágjuk, és enyhén kiklopfoljuk. Megsózzuk és megborsozzuk a szeleteket, mindegyikre 1 szelet sonkát és 1 db zsályalevet teszünk, és fogvájóval rögzítjük.
Serpenyőben felforrósítjuk a vajat és az olajat. A hússzeleteket előszörmegpirítjuk a zsályás oldalukon, majd megfordítjuk őket.Aláöntjük a bort, és puhára sütjük a húst.
A bagettet felszeleteljük, és megpirítjuk. Meglocsoljuk a hús szaftjával, majd mindegyikre 1-1 szelet sült húst teszünk. Melegen tálaljuk.
A recepthez ajánljuk:
Törley Orfeum Rosé
Az Orfeum Rosé mind színvilágával, mind tökéletes gyöngyözésével 6-8°C-ra hűtve nyújt igazi élményt a fogyasztók számára. Savanykás gyümölcsök, lazacos étkek, pikáns édességek kísérőjeként ajánljuk - MME
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!