Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
Az élet sokféle forgatókönyvet írhat: vannak kapcsolatok, amelyek nemcsak az otthon melegében működnek harmonikusan, hanem a munkahelyen is. Széll Tamás, Michelin-csillagos séf is gyakran hazaviszi a munkát, hiszen párjával, Szulló Szabinával közös szenvedélyük a gasztronómia, sőt, saját vállalkozásba is együtt fogtak. A páros nemcsak a munkában törekszik mindennap a maximumra, hanem a magánéletükben is: a karácsony meghitt hangulatban és ízletes fogásokban gazdag náluk.
Bejgli nélkül nincs karácsony - ez tény. Következő válogatásunkban a klasszikus diós és mákos bejgli alaprecepteken kívül különféle izgalmas tészta és töltelék variációkat osztunk meg veletek a gesztenyéstől kezdve a kelesztés nélkül készíthető bejglin át a pirított mogyorósig. Próbáljátok ki akár mindet!
A Mindmegette új sorozatában Mészáros Balázs abban lesz a segítségetekre, hogy ne kapjatok idegösszeomlást a karácsonyi sütés-főzés során, és stresszmentes legyen az ünnepi készülődés. Következzen most egy igazi klasszikus karácsonyi desszert, a mákos és diós bejgli - természetesen repedésmentesen!
Tündi konyha
Török Zsuzsa
Lehet mákos vagy diós - ez a legnépszerűbb sütemény az ünnepek alatt. Mindenki eszi, de nem mindenki tudja megsütni! Segítünk, hogy rettegés nélkül, lazán teljesíthesd a bejgli-küldetést, és a végeredménnyel még a nagyit is lepipáld!
Farkas Bernadett
Rozsnyai Gabriella