Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Stresszmentes főzés: Itt a tökéletes, repedésmentes ünnepi bejgli nem csak profiknak!

default user icon
MME
A Mindmegette új sorozatában Mészáros Balázs abban lesz a segítségetekre, hogy ne kapjatok idegösszeomlást a karácsonyi sütés-főzés során, és stresszmentes legyen az ünnepi készülődés. Következzen most egy igazi klasszikus karácsonyi desszert, a mákos és diós bejgli - természetesen repedésmentesen!

Higgyétek el, hogy nemcsak a nagymamák tudnak tökéletes bejglit készíteni. Néhány praktikával, némi útmutatással istenien finom mákossal és dióssal kínálhatod a családot karácsonykor. Igaz, picit időigényes sütiről van szó, ezért soha nem érdemes felgyorsítani a folyamatot. Ahogy a mondás tartja: jó munkához, (vagyis bejglihez) idő kell.

A brutálfinom sütőben sült töltött káposzta, a sült kacsacomb, a rögtön puha mézeskalács és a pulykamelltekercs után most következzen egy újabb karácsonyi klasszikus, a mákos és diós bejgli. 

A repedésmentes mákos és diós bejgli pontos receptjét itt találod >>>

Ajánljuk még: 

ÜNNEPI KACSACOMB VÖRÖSBOROS MEGGYEL >>> 

MAJONÉZES KRUMPLISALÁTA, AMIT EZENTÚL CSAK ÍGY FOGSZ ELKÉSZÍTENI >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss