Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brassói jó fűszeresen

60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagy, vastagfalú edénybe készítjük, ebbe teszünk egy adag olajat, amin a szalonnát, a megtisztított és felíprított hagymákat, a felkarikázott paprikát és a feldarabolt paradicsomot megpirítjuk - és erre jön a vékony csíkokra vágott tarja.
  2. Jól átforgatjuk, kevergetjük, majd fűszerezzük (só, bors, majoránna, chili paprika, bazsalikom, fűszerpaprika). Aláöntünk 1 dl vizet, lefedjük, időnként megkeverjük, és addig sütjük közepes lángon, amíg sűrű szaftja nem lesz.
  3. A krumplit megpucoljuk, kockára vágjuk, és bő olajban kisütjük, majd az összeset hozzákeverjük a húshoz.
  4. Tejfölös, fokhagymás, kapros (Tzatziki) salátával tálaljuk.

3 TRÜKK, HOGY IGAZÁN FINOM ÉS SZAFTOS LEGYEN A BRASSÓI >>> 

A LEGEGYSZERŰBB EGYTÁLÉTEL, AMINEK KÉPTELENSÉG ELLENÁLLNI: BRASSÓI >>> 

BRASSÓI, PÖRKÖLT, BORSOS TOKÁNY - ALAPRECEPTEK MAGYAROS RAGUKHOZ >>> 

Ezek is érdekelhetnek