Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Eredeti tzatziki saláta

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott és félbevágott uborkát lereszeljük, és egy tál feletti szűrőbe tesszük. Besózzuk, és néhány órát a hűtőben pihentetjük. Két tenyerünk között kinyomkodjuk, majd leszűrjük róla a levet. Ezután a lecsöpögött uborkát papírtörlőre szedjük.
  2. Egy nagy tálban összekeverjük az olívaolajat a zúzott fokhagymával, majd hozzáadjuk az uborkát és a görög joghurtot. Ízlés szerint citromlével és felaprított kaporral ízesítjük. Lehűtve kínáljuk.

    Még több saláta >>> 

    Grillreceptek >>> 

    Még több görög recept >>>

    Videóreceptek >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss