Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, 2-3 helyen csontig bevágjuk, sózzuk, fűszerezzük, durvára darált borssal megszórjuk.
A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát sózzuk, szárított rozmaringot, steak borsot és metélőhagymát szórunk rá.
A burgonyát tepsibe terítjük, rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a befűszerezett csirkecombokat. A tepsit alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük. Majd levesszük a fóliát, és a combokat szép pirosra sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre