Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkecomb medvehagymás burgonyával

90 perc
bonyolult
átlagos
6 adag

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat sózzuk, cayenne borssal, ételízesítővel, szárnyas fűszerrel, köménnyel, paprika pehellyel fűszerezzük.

A burgonyát megtisztítjuk, kockákra vagy hasábokra daraboljuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A burgonyát enyhén sózzuk, fűszerezzük, és összekeverjük a finomra vágott medvehagymával, tepsibe terítjük, és rárakjuk a combokat. Mellé tesszük a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat.

Előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük, majd a fóliát levéve szép pirosra pirítjuk.

Megjegyzés

Nem tettem alá se zsiradékot se vizet. - kautz1009

Ezek is érdekelhetnek

Friss