hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A legfinomabb bolognai spagetti

MME MME
9 3.8/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk, forró olajon megdinszteljük, megszórjuk sóval, borssal, majd a felkockázott húst rárakjuk, az egészet jól összekeverjük, és felöntjük annyi vízzel, hogy a húst ellepje. Ha a hús megfőtt, húsdarálón ledaráljuk.
  2. Egy nagy lábosba beleöntünk pár dl-t a megmaradt szaftból, majd a húst is hozzáöntjük. Ha forr, felöntjük a paradicsomlével, és megfűszerezzük sóval, borssal, oregánóval, bazsalikommal. Pár perc alatt összefőzzük, majd a közben már kifőzött spagettivel összekeverjük.Tálalásnál reszelt sajttal megszórjuk.

    Nagy kedvenc a bolognai >>> 

    FUSSILI, PENNE, SPAGETTI: MELYIK TÉSZTÁHOZ MILYEN MÁRTÁS PASSZOL? >>>

Megjegyzés

Isteni finom, ősrégi recept! - MME

Ezek is érdekelhetnek