Elkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, fólia között óvatosan kiklopfoljuk, mindkét oldalát sózzuk egy kicsit, és megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel.
A bacont apró kockákra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük. A újhagymát apróra vágjuk. A ricottához keverjük a kipirított, leszűrt bacont és az apróra vágott újhagymát. Ízesítjük sóval és őrölt fehérborssal.
A csirkemellet a bacon zsírjával megkent alufóliára fektetjük, ráhalmozzuk a tölteléket, felgöngyöljük, és szorosan az alufóliába csavarjuk. A csomagokat tepsibe és/vagy sütőrácsra helyezzük, és előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
A fóliából kicsomagolva, szeletelve tálaljuk ízlés szerinti körettel. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre