Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Suttyónak nevezte vendégét a blokkon egy pincér: nem gondolta, hogy látszani fog

default user icon
MME
Óriási botrány lett egy számlából, pontosabban a blokk egyik sorából. Az egyik ausztrál étterem vendége ugyanis szembesült azzal, milyen véleménnyel volt róla a pincér.

Brunswickban, az ausztrál Melbourne egyik külvárosában található az az étterem, amely nem várt módon lett világszerte ismert. A Cornish Arms Hotelben vacsorázott egy baráti társaság, ettek és ittak is, többek között sört és bort is rendeltek. Az egyikük szeretett volna jeget is a fehérborához, ez azonban nem tetszhetett a pincérnek, ugyanis alpári stílusban kommentálta a rendelést a belsős rendszeren.

A dolgozó azonban nem számított arra, hogy a kommentje fel fog tűnni a számlán is.

A számlát a vendég egyik ismerőse tette fel a Redditre és szélsebesen terjedni kezdett az interneten, így világszerte ezrek láthatták, hogy "kibaszott suttyónak" nevezi a pincér az egyik vendégét. Az étterem nem a közösségi médiából, hanem már korábban értesült a botrányos stílusban írt megjegyzésről, ugyanis a vendég panaszt tett náluk.

Az étterem közölte, hogy a történtek után beszéltek a személyzet tagjaival, a kommentet elkövető alkalmazott megbánta a tettét, bocsánatot kért, a vezetőség pedig úgy döntött, hogy három hónapos próbaidőre bocsájtja a pincért.

Az étterem tulajdonosai emellett hozzátették, hogy nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy minden alkalmazottjuk elsajátítsa a helyes viselkedési normákat. A megbántott vendég pedig hamarosan visszatér hozzájuk – olvasható a 7news cikkében.

Borítókép: (Illusztráció) Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss