Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fecót ezúttal Rácz Jenő borította ki a számokkal, teljesen kiborult a fodrász!

default user icon
MME
A Konyhafőnök tegnapi adásában a háromfős csapatoknak, az eléjük terített egzotikus alapanyagokból, többek között egy különleges desszertet kellett elkészíteni. Frohner Fecó egy créme brulée-nek állt neki, de a tejszín és a porcukor kimérésével igencsak meggyült a baja. Rácz Jenő ekkor, segítő szándékkal közbelépett - bár ne tette volna.

A Konyhafőnök középdöntőjének harmadik napjára minden csapat bemutatkozhatott, így Rácz Jenő fiú-triója is a pultba állt, hogy pontokat gyűjtsön. A második feladatban egzotikus gyümölcsök és közönséges zöldségfélék várták őket: többek között mangosztánból, zöld papayából és tojásdinnyéből kellett alkotniuk egy főételt és egy desszertet a hőn áhított pontért.

Az István-Fecó- Ádám alkotta team nekiugrott a feladatnak. Frohner Fecó teljes egészében bevállalta a desszert elkészítését, ami tervei szerint egy créme brulée lett volna, amit már az elején elrontott. Bár később Rácz Jenő  próbált segíteni neki, a tej-pocukor grammokkal és arányszámokkal csak még jobban összezavarta a matekban nem éppen jártas fodrászt.

 

Mentora, végül kóstolás nélkül öntötte a szemetesbe az inkább madártejhez hasonlító édességet. Fecót ez most nem viselte meg annyira, mint az, amikor Sárközi Ákos akadt ki a tányérján. 

Ezek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek