Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Férfikönnyek a Konyhafőnökben: Sárközi Ákos durván kiosztja Fecót

default user icon
MME
Drámai pillanatok várhatók a ma esti Konyhafőnökben: a Tábor első napján mintha a zsűri levette volna a kesztyűt, és keményebben áll bele a versenyzőkbe, mint eddig bármikor. Ma este, például, Sárközi Ákos Frohner Fecó tányérján akad ki úgy, mint még soha, egyik versenyzőjén sem.

A Konyhafőnök új évada ismét mérföldkőhöz érkezett: a Válogató után kezdődik a játékban maradt 30 versenyző kőkemény kiképzése, a Tábor, ahol a tét már nem kevesebb, mint a színes kötény megszerzése, vagyis a csapattagság valamelyik Michelin-csillagos séfnél.

A zsűri, Sárközi Ákos, Zé és Rácz Jenő is láthatóan bekeményített, úgy tűnik, alibizésre esélye sincs senkinek. Frohner Fecó -akit múlt héten Rácz Jenő rakott helyre egy jólirányzott beszólással - jópofáskodással próbált lazítani a feszült főzések hangulatán, ami úgy tűnik, a koncentráció rovására ment, így a tányérja Sárközi Ákosnál kiverte a biztosítékot:


Hogy Fecónak sikerült-e a második feladatban szépíteni, és folytatni a küzdelmet, az kiderül A Konyhafőnök mai adásából, este 20:00-kor az RTL Klubon!

Ez is érdekelhet:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss