hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bomba formába hozta magát Kulcsár Edina - előtte-utána fotó!

default user icon
MME
Kulcsár Edina szépségkirálynő elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt három hónapban: a kétgyermekes anyuka 10 kilótól szabadult meg, amit az Instagramon egy előtte-utána videóban meg is mutatott.

Kulcsár Edina, 2018-as szépségkirálynő, miután egyéves kislánya januárban úgy döntött, hogy köszöni szépen, de nem kér több anyatejet,  elhatározta, hogy idén nyárra ismét beach body-ja lesz. Ennek érdekében, még februárban életmódváltásba kezdett, például elhagyta a tejet, és arra is odafigyelt, hogy többet mozogjon az addig megszokottnál. Az eredmény pedig, önmagáért beszél:

Bejegyzésében azt ígérte, hamarosan megosztja a követőivel, hogyan érte el ezt a valóban káprázatos változást.

"Az első videó február 18-án készült, mert már akkor elhatároztam, hogy idén beachbody-t szeretnék, a másik videó pedig ma reggel készült, vagyis Május 8-án. Nagyon hamar sikerült elérnem a célom, hogy a mérleg ne 71 kilót mutasson, hanem csak 60 körülit, bár ezt már egy ideje teljesítettem, csak a videó felvételére nem volt eddig időm. RENGETEG kérdést kapok, hogy hogyan csináltam, de a válasz egyszerűbb mint gondolnátok. Akaraterővel és fegyelemmel értem el ezt az eredményt. (Egyébként meg "csak" pár kilót fogytam. Vannak akik 20-30 vagy akár annál többet is fogynak! Na az a nem kis teljesítmény!)" - írta a videójához Edina.

Ezek is érdekelhetnek

Friss