Elkészítés: A cukkinit, a póréhagymát, a sárgarépát és a paprikát szeletekre, a paradicsomot cikkekre vágjuk. A vöröshagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk.
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel, és kevés olajon fehéredésig sütjük.
A vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk és lepirítjuk.
A csirkemelleket tepsibe vagy tűzálló tálba helyezzük egymás mellé. Mindegyikre pirított gombát halmozunk, erre 1-1 szelet sonkát, majd 1-1 szelet sajtot teszünk. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt ráolvad és szép színt kap.
A zöldségeket kevés olívaolajon serpenyőben vagy grillen megsütjük, és a csirkemellel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre