Elkészítés: A tésztához a tojássárgáját 20 dkg cukorral és 8 evőkanál vízzel sűrűre keverjük, 20 dkg lisztet, egy kis kakaót, sütőport adunk hozzá, összekeverjük, és egy nagy gáztepsiben megsütjük.
A krémhez 2 csomag tejszín ízű pudingot 5 evőkanál cukorral, vaníliás cukorral, fél liter vízzel felfőzzük. 7 tojásfehérjét cukorral felverünk, és a tűzről levett forró krémhez keverjük, majd a kissé kihűlt tésztára forrón rákenjük.
Tetejére a habfixálóval felvert tejszínt a már kihűlt krémre kenjük. A tejszínhab tetejére csokoládét reszelünk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre